Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Obsidian σας καλεί στον κόσμο του Grounded (trailer)

Κατά τη διάρκεια του X019 event που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, Xbox Game Studios και Obsidian Entertainment ανακοίνωσαν το Grounded. Πρόκειται για ένα νέο first-person, co-op survival game που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020 για Xbox One σε ψηφιακή μορφή, μέσω Xbox Game Preview, Xbox Game Pass, Microsoft Store, αλλά και για PC μέσω Steam.

Στο Grounded οι παίκτες έχουν συρρικνωθεί στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού και πρέπει να επιβιώσουν στον μικρόκοσμο της αυλής μιας ημιαστικής κατοικίας. Η συγκέντρωση υλικών, η κατασκευή αντικειμένων και η δημιουργία βάσεων από αντικείμενα της καθημερινότητας, είναι πράγματα που θα συμβάλουν τα μέγιστα στην επιβίωσή σας. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*